У Старій Гуті соцслужба побувала у шістьох сім'ях

11 Жовтня 2019, 16:16
3207

Працівники відділу СССДМ провели соціально-профілактичну роботу на території Старогутівської сільської ради.

8 жовтня фахівці відділу спільно із головним інспектором УСЗН обстежили житлово-побутові умови у 6 сім’ях: з яких 4 сім’ї перебувають на обліку відділу, як такі, що опинилися в складних життєвих обставинах та 2 сім’ї, які отримують державну допомогу при народженні дитини, повідомляє ВСССДМ.

Фактів використання коштів не за призначенням та порушення умов для повноцінного утримання і виховання дітей не виявлено. Також перевірили використання запровадженої з 01.04.2019 року допомоги багатодітним сім’ям (у розмірі 1700 грн. на третю і кожну наступну дитину віком до 6 років) у 2 сім’ях, фактів нецільового використання коштів теж не було.

З батьками провели роз`яснювальну роботу стосовно забезпечення належних умов для проживання дітей, ведення здорового способу життя, надали консультації з питань належного виконання батьківських обов’язків, неприпустимості вчинення насильства в сім’ї.

Після відвідування сімей здійснили візит до Старогутівської загальноосвітньої школи I-III ст., де із соціальним педагогом, обговорено ряд питань щодо найбільш хвилюючих проблем учнів, сім’ї яких перебувають у складних життєвих обставинах.


1

Читайте також: У Старовижівській ОТГ перевірили на що батьки витрачають «​​​​​дитячі» гроші

У районі з сім'ї вилучили двох малолітніх дітей

На Старовижівщині п'ятьох дітей повернули в сім'ю з притулку

У районі соцслужба перевірила, як батьки виховують дітей

У районі соцслужба перевірила, як виховують дітей у неблагополучних сім'ях

На Старовижівщині перевірили, як виховують дітей у прийомних сім'ях

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024