На Старовижівщині перевірили, як виховують дітей у прийомних сім'ях

09 Жовтня 2019, 09:46
2083

Соцпрацівники відвідали три прийомні сім’ї, одну опікунську сім’ю та один дитячий будинок сімейного типу, які знаходяться на території Старовижівського району.

Обстежили умови проживання та виховання дітей, позбавлених батьківського піклування, які виховуються у вищезазначених сім’ях, повідомляє ВСССДМ.

Для дітей (18 людей), які влаштовані в ці сім’ї, створені належні умови для їхнього проживання та виховання. У достатній кількості прийомні діти забезпечені сезонним одягом, предметами особистої гігієни, іграшками, художньою літературою, належним чином підготовлені до школи.

Умови проживання добрі, вони мають окремі кімнати, в яких є спальні місця, місця для приготування уроків, відпочинку. Діти охоче демонстрували свої роботи із бісеру, інші вироби, виготовлені своїми руками, розповідали про оздоровчі заклади, в яких відпочивали.

В ході обстежень, з прийомними батьками та батьками-вихователями проведені бесіди щодо подальшого забезпечення їхніх вихованців житлом, виходу дітей із сімей після досягнення повноліття.

Фактів порушення прав прийомних дітей та дітей-вихованців не виявили.





1

Читайте також: У Старовижівській ОТГ перевірили на що батьки витрачають «​​​​​дитячі» гроші

У районі з сім'ї вилучили двох малолітніх дітей

На Старовижівщині п'ятьох дітей повернули в сім'ю з притулку

У районі соцслужба перевірила, як батьки виховують дітей

У районі соцслужба перевірила, як виховують дітей у неблагополучних сім'ях

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024