Старовижівська громада гідно представила Волинь на всеукраїнських змаганнях у Ворохті

25 Вересня 2023, 14:26
Учасники змагань 1253
Учасники змагань

Старовижівчани стали фіналістами всеукраїнських змагань.

У селищі Ворохта Івано-Франківської області 21-24 вересня 2023 року відбулися всеукраїнські спортивні змагання серед 18 команд сільських та селищних територіальних громад України. Волинь представляла команда Старовижівської громади, яку очолювала Валентина Яриніч, начальниця гуманітарного відділу селищної ради. Про це написали на сторінці Старовижівської селищної ради у фейсбуці.

Змагання проводили згідно з чинними правилами спортивних змагань з волейболу, гирьового спорту, тенісу настільного, шашок, шахів, дартсу.

Майстерні ігри провели гравці старовижівської волейбольної команди у складі Петра Чорного, Дмитра Базюка, Віталія Базюка, Сергія Семенюка, Івана Кучера, Валерія Базюка, вигравши у команд з Вінницької, Тернопільської та Кіровоградської областей.

Гідно виступив у гирьовому спорті силач Юрій Солодуха.

Гарні результати показали Ірина Лазарук (шашки) та Сергій Поліщук (шахи).

Цікаві сети провели Євгенія та Сергій Рябуки в змаганнях з дартсу. Перемігши суперниць із Запорізької та Миколаївської областей, Євгенія поступилася фаворитці змагань із Чернігівської області.

Достойно змагалися тенісисти Віктор Романчук та Карина Бащук.

«Насичений графік, дружня атмосфера, щира гостинність та неповторна природа Карпат сприяли проведенню заходу», − зазначили в дописі.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024