Спортсмени зі Старовижівської громади стали переможцями обласного фестивалю

11 Вересня 2023, 14:50
Учасники змагань 2486
Учасники змагань

У місті Володимир відбувся обласний благодійний фестиваль фізичної культури і спорту серед міських і селищних територіальних громад.

Захід провели 9 вересня 2023 року. Про це написали на сторінці Старовижівської селищної ради у фейсбуці.

Фестиваль проводили з метою популяризації фізичної культури і спорту серед населення, пропаганди здорового способу життя, активізації фізкультурно-оздоровчої, реабілітаційної та спортивної роботи.

З вітальними словами до учасників заходу звернулися голова Волинської обласної ради Григорій Недопад, директор Департаменту культури, молоді та спорту Волинської обласної державної адміністрації Олександр Хвіщук, директор Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Олександр Хриплюк, голова Володимирської міської територіальної громади Ігор Пальонка.

Змагання фестивалю проводили з таких видів програми: парковий волейбол, риболовний спорт, шашки, дартс, гирьовий спорт, боча, «Мама, тато, я – спортивна сім’я», «Козацькі розваги» та перетягування линви.

Читайте також: Депутатку Старовижівської селищної ради відзначили за вагомий внесок у розвиток спорту. 

Селищний голова Василь Камінський очолив спортивну делегацію громади.

Найкращими у змаганнях «Мама, тато, я – спортивна сім’я» третій раз поспіль, стала сім’я у складі Марії, Сергія, Дмитра Климуків із села Галина Воля, посівши перше місце. У змаганнях з гирьового спорту призову другу сходинку зайняв Юрій Солодуха.

Другу сходинку п’єдесталу зайняли старовижівські атлети Олександр Худик та Юрій Солодуха у видовищних змаганнях «Козацькі розваги».

Команда у складі Василя Камінського, Олександра Гурського, Анатолія Ткачука, Валерія Базюка, Геннадія Хлопука у захоплюючих змаганнях з паркового волейболу виборола срібні нагороди.

У видовищних поєдинках з перетягування линви старовижівські козаки у складі Андрія Систалюка, Олександра Юхимука, Віктора Серафинюка, Миколи Філонюка, Юрія Солодухи, Олександра Худика вибороли срібні медалі.

В особистому заліку у змаганнях з дартсу третє місце посів Сергій Рябук.

Гарні результати показали Ірина Лазарук та Іван Палівода з шашок, Артем Боярчук з риболовного спорту, Сергій Вітенко з «Боча».

За результатами змагань команда Старовижівської громади посіла перше місце серед селищних рад.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024