У Старій Вижівці відзначили День Незалежності України

24 Серпня 2022, 14:50
Банер, присвячений загиблим Героям Старовижівської громади 1152
Банер, присвячений загиблим Героям Старовижівської громади

З нагоди відзначення 31-ї річниці Незалежності України біля пам’ятного знака «Борцям за волю і незалежність України» у Старій Вижівці відбувся молебень за участю представників духовенства, жителів громади.

Про це написали на сторінці Старовижівської селищної ради у фейсбуці.

На початку заходу селищний голова Василь Камінський привітав присутніх зі святом Незалежності нашої держави, зазначивши, що сьогодні «День Незалежності України» звучить по-особливому, адже український народ у героїчній боротьбі з російським агресором виборює своє право жити в незалежній країні.

Читайте також: Як святкували День Незалежності у Старій Вижівці у різні роки. 

«Тисячі наших товаришів, рідних, друзів зі зброєю в руках дають гідну відсіч підступному та жорстокому ворогу, інші – на своїх робочих місцях роблять все, щоб наблизити нашу перемогу. Проте ми – разом! І тому немає сумніву – ми гідно складемо іспит на право бути вільною та незалежною нацією», − ідеться в повідомленні.

Представники духовенства освятили пам’ятний банер, присвячений героям – вихідцям зі Старовижівської громади, які загинули у війні з російським окупантом. Цей банер виготовили за кошти працівників апарату Старовижівської селищної ради.

На завершення заходу селищний голова вручив почесні грамоти волонтерам, які своєю невтомною працею роблять надзвичайно вагомий внесок в перемогу України. Серед нагороджених Олександр Мерчук, Тамара Пожарчук, Олександр Савчук, Оксана Тарасюк, Володимир Улян, Михайло Шлапай, Павло Івчик, Лілія Демчук.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024