Як святкували День Незалежності у Старій Вижівці у різні роки

24 Серпня 2022, 13:30
День Незалежності у Старій Вижівці, 2020 рік 1655
День Незалежності у Старій Вижівці, 2020 рік

Україна відзначає 31-шу річницю незалежності.

Для кожного з нас День Незалежності − особливий день. Цьогоріч відзначаємо цю дату в той час, коли держава перебуває в стані повномасштабної війни. Редакція Район.Стара Вижівка підготувала добірку фото зі святкувань Дня Незалежності у селищі Стара Вижівка у 2019, 2020 та 2021 роках.

2019 рік

28-му річницю незалежності України у Старій Вижівці відзначили 23 серпня 2019 року. Відбулися урочисті заходи за участі керівництва району, представників органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, учасників АТО та їхніх сімей, трудових колективів, організацій та установ, політичних формувань та громадськості. 

Святковий захід розпочався з виконання Державного Гімну України. Присутні  хвилиною мовчання  вшанували всіх патріотів, які в різні часи  історії України віддали  своє життя за свободу та незалежність рідної землі.

Продовжилися урочистості співочими та танцювальними виступами  найкращих аматорських колективів  галузі  культури  Старовижівщини.

2020 рік

У 2020 році у Старій Вижівці відбулися урочистості біля пам’ятника Борцям за Волю та Незалежність нашої держави. Учасники зібрання поклали квіти до його підніжжя та вшанували пам’ять загиблих Героїв.  

Після їхніх виступів представники духовенства селища провели молебень за мир і спокій на нашій землі.

2021 рік

З концертом, нагородженнями, флешмобом старовижівчани святкували 30-й День Незалежності у 2021 році.

У Центрі культури та дозвілля організували концерт. Презентували вишиту карту Старовижівської селищної територіальної громади. Провели майстер-клас від вихованців Центру дитячої та юнацької творчості та флешмоб «Україна − це ми».

Відзнаки з нагоди 30-ї річниці Незалежності України отримали учасники АТО (ООС), жителі громади за їхній особистий внесок у збереження територіальної цілісності України, розбудову та зміцнення нашої держави.

Селищний голова Василь Камінський також нагородив учасників параду-конкурсу «Ми − України діти».

Спеціальним гостем свята став фронтмен гурту «Чорні черешні» Юрій Поліщук.

Окрім цього, у центрі Старої Вижівки відкрили фонтан.

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024