Зловмисників, які крали цінне обладнання у Мизовому та Секуні, взяли під варту

26 Жовтня 2021, 11:07
Зловмисників, які крали цінне обладнання у Мизовому та Секуні, взяли під варту 1147
Зловмисників, які крали цінне обладнання у Мизовому та Секуні, взяли під варту

Ратнівський районний суд обрав запобіжні заходи групі осіб, що викрадала цінне обладнання.

Двом фігурантам справи суд визначив 60 діб тримання під вартою, ще одному – домашній арешт.  Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області.

Нагадаємо, поліцейські затримали групу осіб за вчинення низки крадіжок цінного обладнання «Укртелекому». Зловмисники орудували у селах Облапи, Мизове, Доротище та Секунь. Організував угрупування уродженець Київської області, раніше судимий за розбій і незаконне поводження зі зброєю. До протиправної діяльності долучилися також двоє братів із села Секунь.

Так, у селі Мизове з приміщення автоматичної телефонної станції шляхом пошкодження металевої скоби на вхідних дверях зловмисники викрали три багатократні координатні з’єднувачі, в яких знаходились срібні струни та обмотка з міді вагою близько 20 кілограмів. А в Облапах – значну кількість касет, акумуляторних батарей, блоків живлення, модем тощо.

Сума збитків становить близько 200 тисяч гривень. Викрадене поліцейські частково вилучили. Також вилучили знаряддя злочинів, мобільні термінали, транспортний засіб зловмисників. 

Досудове розслідування, розпочате за частиною третьою статті 185 Кримінального кодексу України, триває. За крадіжки з проникненням у складі групи осіб зловмисникам загрожує позбавлення волі від трьох до шести років.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024