Затримали двох братів з Секуня, які крали дороговартісне обладнання

23 Жовтня 2021, 13:29
Затримали двох братів з Секуня, які організували викрадення дороговартісного обладнання 1892
Затримали двох братів з Секуня, які організували викрадення дороговартісного обладнання

Співробітники Ковельського управління поліції затримали групу осіб, яка викрадала цінне обладнання.

Про це інформує Національна поліція у Волинській області.

Села Облапи, Мизове, Доротище, Секунь – саме тут орудували двоє братів з села Секунь Ковельського району та один уродженець Київської області. Останній і зорганізував угрупування, що вчинило серію крадіжок з приміщень в згаданих населених пунктах, де зберігалось цінне обладнання Укртелекому. Також раніше він був судимий за розбій і незаконне поводження зі зброєю.

У селі Мизове з приміщення автоматичної телефонної станції вони шляхом пошкодження металевої скоби на вхідних дверях викрали три багатократні координатні з’єднувачі, в яких знаходились срібні струни та обмотка з міді вагою близько 20 кілограмів. А в селі Облапи шляхом пошкодження вікна викрали значну кількість касет, акумуляторних батарей, блоків живлення, модем тощо.

Сума збитків становить близько 200 тисяч гривень.

Викрадене частково вилучили. Також правоохоронці вилучили знаряддя злочинів, мобільні термінали, транспортний засіб зловмисників. Нині всі троє перебувають в ізоляторі тимчасового тримання, їм оголосять підозру за ч. 3 ст. 185 КК України, після цього оберуть запобіжний захід. За крадіжки з проникненням у складі групи осіб зловмисникам загрожує позбавлення волі від трьох до шести років.

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром