Різдвяна казка: у Кримному відбувся вечір колядок

12 Січня 2020, 09:27
3133

У Кримному відбувся вечір колядок.

Захід відбувся 10 січня. Сольно, колективами, хорами, під музичний супровід і без нього, діти і молодь, старші та зовсім малеча – на сцені місцевого будинку культури дзвінкою колядою прославляли народження Христа 

Відкриваючи вечір колядок, благочинний Кримненської округи протоієрей Сергій Никонюк щиро привітав усіх присутніх з Різдвом Христовим та побажав, щоб «народження Сина Божого відбулося в серці кожного, щоб Різдво було не просто святковим днем в календарі, а світлом в серці, яке поведе нас по життю і приведе до спасіння».

Після теплих привітань на присутніх чекала різдвяна казка з колядками, театральними постановками, віншуваннями, теплою атмосферою та хорошим настроєм.

Радували глядачів фольклорний аматорський колектив «Крименя», церковні хористи, вихователі та працівники дитсадка, місцеві аматори сцени та молодь з сусіднього Яревища на чолі з настоятелем прот. Петром та матушкою Оксаною Бабюками. До слова, останні підготували ціле театралізоване різдвяно-святкове дійство «Вертеп». 

Неабияк потішила присутніх наймолодша колядувальниця чотирирічна Дарина Зинюк. Після закінчення заходу люди ще довго не розходилися та гуртами співали колядки. 

3


1




1





4

1

Наталія ГУРСЬКА

Читайте також: У Старій Гуті провели свято колядок

Як у Дубечному пройшли різдвяні колядування

Як колядники з Яревища вітали з Різдвом Христовим

Хто переміг в конкурсі різдяних колядок в Яревищі

Як у Журавлиному маленькі колядники вітали з Різдвом. ВІДЕО

Різдво на районі: старовижівчани діляться святковими фото

На Старовижівщині волонтери відвідали самотніх людей та сиріт

Письменниця зі Старої Вижівки сплела різдвяного павука. ФОТО

Кримненський благочинний вітає з Різдвом Христовим

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024