На Старовижівщині волонтери відвідали самотніх людей та сиріт

07 Січня 2020, 11:49
2045

Школярі старовижівської гімназії приєдналися до волонтерської акції.

Про це 6 січня повідомили у фейсбук-групі навчального закладу.

Іініціатором акції став місцевий священик УГКЦ Володимир Улян, парафіяни Церкви Благовіщення Пресвятої Богородиці, студенти Дрогобицької духовної семінарії блаженних священномучеників Северина, Віталія та Якима.

Протягом декількох годин сформували невеликі подарунки для самотніх людей поважного віку з різних населених пунктів Старовижівщини, що складалися із найпотрібніших продуктів, а потім відвідали їх та вручили пакети, побажавши щасливого Різдва Христового, міцного здоров'я, оптимізму і добробуту.

«Розмовляючи із людьми, помічаєш ту маленьку, нехай і тимчасову іскру щастя в їх очах, багато дідусів та бабусь плакали, бо не звикли до уваги, допомоги і протягом декількох хвилин дякували за такий вчинок, бажали, щоб усі добрі справи поверталися сторицею. А для дітей із малозабезпечених сімей, сиротам та напівсиротам приготували пакети із канцелярією: ручками, зошитами, олівцями, пластиліном, альбомами для малювання, необхідними речами: взуттям чи одягом. Друзі, робімо добро. Нехай дух свят наповнює усіх нас, а щастя та задоволення дарують корисні справи!» – йдеться в дописі.

1

1




1




1



1

Читайте також: Стара Вижівка: волонтери передали медикаменти для бійців у зону ООС

Кримненський благочинний вітає з Різдвом Христовим

У Старій Вижівці зібрали допомогу для малозабезпечених сімей

Стара Вижівка: батько п'ятьох дітей потребує допомоги на лікування

Коментарі
07 Січня 2020, 15:34
Слава Богу!
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024