У Старій Вижівці відбулись урочистості з нагоди Дня захисника

13 Жовтня 2018, 11:30
Фото ілюстративне 1204
Фото ілюстративне

У Старовижівському районному будинку культури 12 жовтня відбулись урочисті заходи з нагоди Дня захисника.

Про це повідомляють на сайті РДА.

Керівники району, представники трудових колективів, громадськості, наше молодше покоління зібрались, щоб засвідчити свою повагу й подякувати почесним гостям свята - тим, хто у різні часи стояв на захисті нашої Батьківщини, і, хто сьогодні на сході країни відстоює спокій нашого спільного дому – України, її територіальну цілісність та незалежність.

Захисників зі святом привітав голова райдержадміністрації Анатолій Бринчук.

«Озираючись на останні надважкі роки, ми дуже чітко розуміємо, що саме завдяки героїчному подвигу захисників, для яких обов’язок та патріотизм були не просто словами, - завдяки їхньому подвигу – Україна сьогодні має можливість бути, розвиватися і з надією дивитися в майбутнє.», - зазначив посадовець.

Він подякував всім, хто причетний до високого звання – захисника України: від сивочолих учасників повстанських змагань та бойових дій періоду Другої світової війни до молодих патріотів, котрі у ці дні боронять нашу рідну землю від російського агресора на сході країни.

Очільник району побажав усім мирного неба над українською землею, добробуту й родинної злагоди, віри в щасливе майбутнє Української держави.
Статус учасника бойових дій за час проведення антитерористичної операції на сході країни отримали понад 200 старовижівчан. Під час урочистостей хвилиною мовчання вшановували пам’ять славних синів України – загиблих воїнів неоголошеної війни.

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром