Як на Старовижівщині шукали працівників для відомої Волинської птахофабрики

08 Жовтня 2018, 18:44
2054

У Старовижівській районній філії Волинського обласного центру зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій на замовлення ПРАТ «Володимир – Волинська птахофабрика».

У Заході взяли участь представник роботодавця та 16 зареєстрованих безробітних громадян. про це повідомляють на сторінці Старовижівського Центру зайнятості у Facebook.

Ярмарок організували з метою укомплектування штату працівників за вакансіями: оброблювачів птиці, вантажників, робітників бригади відлову, які на сьогодні дуже затребувані на підприємстві.

Менеджер по роботі з персоналом ПРАТ «Володимир - Волинська птахофабрика» Валентина Буря надала присутнім змістовну інформацію про умови праці на виробництві, в розрізі замовлених вакансій, санітарно-гігієнічні вимоги та безпеку на виробництві, перспективи професійного зростання та особливості системи матеріального заохочення працівників. Також, вона зазначила, що підприємство має перспективи щодо розширення виробничих потужностей з впровадженням інноваційних розробок.

Усіх охочих працевлаштуватись запросили відвідати підприємство та ознайомитись з умовами роботи безпосередньо на виробництві.

Учасники ярмарку
Учасники ярмарку

Учасники ярмарку
Учасники ярмарку

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024