День юриста: вітання від районної влади

08 Жовтня 2018, 10:20
1074

Шановні юристи Старовижівщини!

Прийміть сердечні вітання з нагоди професійного свята – Дня юриста, яке об’єднує усіх, хто стоїть в обороні конституційних прав та свобод наших громадян, сприяє розбудові демократичної, правової Української держави – держави для людей.

Бути юристом почесно і відповідально. Сьогодні немає такої сфери діяльності, державного органу чи підприємства, які б обходилися без консультації юриста. Обравши нелегкий шлях вартових законності, який вимагає кришталевої чесності, принциповості, неупередженості, об’єктивності, ви, шановні представники всіх рівнів законодавчої, виконавчої та судової влади, присвятили своє життя служінню його величності Закону, високим принципам права.

Впевнені, що ви й надалі будете вірно служити інтересам України та її громадян, з честю примножувати славні традиції своєї професії, докладати зусиль задля утвердження на теренах краю ідеалів верховенства права та справедливості.

Прийміть слова глибокої вдячності за високий професіоналізм, активну участь у поширенні правових знань та посиленні соціального захисту наших громадян.

Бажаємо вам міцного здоров’я, щастя, життєвих гараздів, благополуччя та нових професійних перемог!

 

Голова районної державної адміністраціїАнатолій Бринчук , голова районної ради Юрій Кудацький

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024