Як у Старій Вижівці вчителів вітали з професійним святом

03 Жовтня 2018, 17:10
1766

У Старій Вижівці відбувся захід з нагоди професійного свята педагогів.

Про це повідомляє сектор з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації.

З вітальним словом до присутніх звернувся голова районної державної адміністрації Анатолій Бринчук.

«У кожній людині – частинка щедрої учительської душі. Від вчителів залежить освіченість і духовність підростаючого покоління. Усі свої знання, життєвий досвід і мудрість Ви вкладаєте у вихованців. Бути учителем – велике мистецтво й щоденна жертовна праця. Адже лише цю професію обирають серцем і залишаються вірними їй на все життя. Саме люди цих професій закладають фундамент і світогляд майбутніх поколінь», – звернувся до присутніх голова районної державної адміністрації Анатолій Бринчук.


Також педагогічних працівників району з нагоди професійного свята привітав голова районної ради Юрій Кудацький. У своїй промові він підкреслив велич і мудрість значення вчителя для суспільства, подякував педагогічним колективам району, ветеранам педагогічної праці за плідну роботу , за те, що вони виконуючи свій професійний обов’язок, вчать нашу молодь пізнавати нове і пам’ятати про те, якого ми роду.


Вперше цьогоріч до вітань освітянам долучились представники об’єднаних територіальних громад району: Дубечненської, Смідинської, Сереховичівської.

У рамках заходу, за сумлінну працю на освітянській ниві, професійну майстерність, успіхи в організації навчання та з нагоди Дня працівника освіти кращі освітяни району отримали Грамоти Міністерства освіти і науки України, управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації, районної влади та цінні подарунки.

Святковим дарунком освітянам стали виступи учнів загальноосвітніх закладів району.





 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024