Як у Старій Вижівці бібліотекарів вітали з професійним святом

28 Вересня 2018, 16:00
1914

У Старій Вижівці відбулися урочистості з нагоди професійного свята бібліотекаря.

Про це повідомляє сектор з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації.

Всеукраїнський день бібліотек щорічно відзначається в Україні 30 вересня.

Вітання на адресу представників бібліотечної справи району лунали від заступника голови районної державної адміністрації Петра Філюка та голови районної ради Юрія Кудацького. 
Вітаючи бібліотекарів, Петро Філюк зауважив, що незважаючи на розвиток новітніх технологій, бібліотеки залишаються важливим осередком освіченості та духовності. Відзначив, що праця бібліотекаря є вагомою та займає чільне місце не тільки в навчанні, а й в житті кожного громадянина. Він побажав усім бібліотечним працівникам творчої наснаги, міцного здоров’я, щастя, миру і нових успіхів у благородній просвітницькій справі.


Голова районної ради Юрій Кудацький відзначив надзвичайно важливу роль бібліотекарів у вихованні сучасного підростаючого покоління у дусі патріотизму, особливо зараз, коли країна знаходиться в непростій ситуації реформування та значних змін в суспільстві, але бібліотека залишається накопичувачем людських знань у будь-якому випадку. 


У доповнення до щирих слів посадовці нагородили Почесною грамотою райдержадміністрації провідного методиста Старовижівської центральної районної бібліотеки - Ірину Чабан.


Зі щирими словами вітань до присутніх звернулася начальник відділу культури райдержадміністрації Світлана Назарук. Вона всловила подяку всім, хто присвятив своє життя бібліотечній справі. Побажала творчої наснаги та гарних читачів. 


За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, відданість бібліотечній справі та з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек відзначила Почесною грамотою відділу культури райдержадміінтсрації провідного бібліотекаря Старовижівської районної бібліотеки для дітей - Аллу Дричик, та бібліотекаря бібліотеки-філії Смолярів - Олену Юхимук.



 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024