Як у районі відзначатимуть День захисника України

27 Вересня 2018, 17:00
1704

У Старій Вижівці відбудуться заходи з нагоди  Дня захисника України.

Про це повідомляє сектор з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації.

День захисника України відзначають 14 жовтня.

Районний тематичний захід відбудеться 12 жовтня об 14.00 годині в районному будинку культури за участі керівництва району, учасників АТО та їх сімей, представників органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, трудових колективів, організацій та установ, політичних формувань та громадських організацій, учнівської молоді,  депутатів місцевих рад, волонтерів,   жителів району та селища. 

Формат заходу передбачає: покладаня корзин квітів до Пам’ятного знаку  борцям за свободу і незалежність України та Обеліску Слави; офіційні виступи – привітання керівників району,  військового комісара, учасників АТО; процедуру нагородження учасників АТО та святкову концертну програму.

Напередодня свята, 9 жовтня, в райдержадміністрації відбудеться зустріч-нарада з учасниками АТО за участі керівників району, начальників управлінь, відділів райдержадміністрації, окремих установ та організацій району. Мета зустрічі – вивчення проблем атовців та якості надання їм соціальних та медичних послуг.

З поміж іншого: культурно–просвітницькі  заходи, приурочені Дню захисника України, відбудуться у закладах загальної середньої освіти району (будуть проведені урочисті лінійки, зустрічі з ветеранами, уроки мужності, літературні вечори та концерти). У центральній районній бібліотеці та у бібліотеках–філіях району будуть організовані тематичні книжкові виставки.

13-14 жовтня творчі колективи району візьмуть участь Всеукраїнському фестивалі повстанської пісні «За Україну. За її волю!», який відбудеться в м.Луцьку на Театральному майдані.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024