Старовижівські породіллі отримали «Пакунок малюка»

25 Вересня 2018, 15:10
4038

Старовижівські сім'ї отримали перші бебі-бокси.

Про це повідомляють на сторінці РЦСССДМ у Facebook.

 Яскраві пакунки вручали 21 та 24 вересня директор РЦСССДМ Петро Муравчук, головні державні соціальні інспектори УСЗН РДА Валентина Колодюк, Сніжана Шорохова та головний спеціаліст відділу персоніфікованого обліку пільгових категорій населення Ганна Філонюк, також вони привітали щасливих батьків із народженням діток. 


У наборі є все необхідне для перших місяців життя малюка: підгузки, пелюшки, шапочки, шкарпетки, засоби гігієни та ін. Весь пакунок з 30 товарів упакований в картонну коробку, яка виготовлена із зміцненого матеріалу і може бути використана як колиска для дитини або функціонувати для її перенесення. Вартість такого бебі-бокса становить близько 5 тис. грн.


Батьки, котрих відвідали працівники РЦСССДМ та УСЗН, були задоволені та розповідали, що приємно подивовані такою допомогою держави. Вручення «Пакунку малюка» – урядова ініціатива. Їх видають додатково до вже існуючих виплат при народженні дитини відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 20 червня 2018 року № 512 «Деякі питання реалізації пілотного проекту із надання при народженні дитини одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка»».


Загалом набори отримали вже 7 родин з Старої Вижівки, Нової Вижви, Галиної Волі, Смолярів, Серехович та Глух. Найближчим часом бебі-бокси одержать ще 9 сімей згідно із заявами, поданими під час виписки у пологовому відділенні.








 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром