У Старій Вижівці розповіли, як дотримуватись законодавства про працю

19 Вересня 2018, 12:50
У Старій Вижівці розповіли, як дотримуватись законодавстава про працю 1911
У Старій Вижівці розповіли, як дотримуватись законодавстава про працю

У Старій Вижівці відбувся семінар для підприємців, представників органів місцевого самоврядування, установ та організацій.

Про це повідомляють на сайті Управління держпраці у Волинській області.

Ніна Бляшук, головний державний інспектор Управління,  окреслила основні питання, які стосуються законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів. Наголосили на відповідальності згідно законодавства, яка настає у випадку порушення цих вимог.

Людмила Шкуро, головний державний інспектор, наголосила присутнім на порядку проведення атестації робочих місць та підкреслила, що результати атестації робочих місць в першу чергу використовуються для розроблення заходів для покращення умов праці та оздоровлення працівників і тільки в разі неможливості мінімізувати дію шкідливих виробничих факторів надавати працівникам пільги та компенсації.

Головний державний інспектор Аліна Щербяк, звернула увагу присутніх на дію ЗУ «Про державний ринковий нагляд і контроль нехарчової продукції», на загальні вимоги щодо безпечної продукції, а також наголосила на співпраці з органами ринкового нагляду.

Провели роз’яснювальну роботу щодо реєстрації великотоннажних та інших технологічних транспортних засобів, що не підлягають експлуатації на вулично-дорожній мережі загального користування, ведення їх обліку та дотримання порядку проведення державного технічного контролю (огляду) таких засобів.

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024