У Старій Вижівці розповідали, як стати патрульним поліцейським

14 Вересня 2018, 10:30
1593

У Старій Вижівці 11 вересня на ярмарку вакансій розповідали, як стати патрульним поліцейським.

Про це йдеться на сторінці Старовижівськогоцентру зайнятості у Facebook.

 Інспектори із зв’язків з громадськістю Ольга Шмігель, Роман Ткачук, Марія Устіна та Ігор Гапонюк ознайомили присутніх із основними вимогами до кандидатів на службу в Патрульній поліції, посадовими обов’язками та відверто ділилися своїми спогадами про те, як вони потрапили до Поліції.

«Патрульні поліцейські завжди перші прибувають на місце правопорушення, забезпечують охорону порядку, встановлюють очевидців, з’ясовують обставини. Хто професійно проявляє себе на службі в патрульній поліції, має змогу перейти в інші підрозділи поліції. Кандидати повинні налаштуватись на клопітку та відповідальну працю», – зазначив Роман Ткачук.


«Служба у нас нелегка, але достойна. Інспектор патрульної поліції повинен знати і вміти все, починаючи від знань правил дорожнього руху і закінчуючи бездоганним дотриманням тактики під час затримання злочинця», – пояснила Ольга Шмігель. 



Присутні жваво дискутували, на предмет престижності професії. Адже інспектор Патрульної поліції – це громадянин України, який вільно володіє українською мовою, віком від 20 до 40 років, має повну загальну або вищу освіту, наявне посвідчення водія категорії В або можливість кандидата отримати його до початку навчання, готовність до служби в будь-якому місті України. Перед тим, як одягнути форму, потрібно: подати заявку на участь у конкурсі, пройти тестування, медичне обстеження, далі йдуть перевірка рівня фізичної підготовки та співбесіда з поліцейською комісією.
І все ж отримана інформація за думкою присутніх стала корисною і своєчасною.



 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром