Секунь: викрадені у священика митру і кадило знайшли у луцькому храмі

02 Вересня 2018, 15:15
Вкрадені митра і кадило 4822
Вкрадені митра і кадило

У луцькому храмі знайшли крадені митру і кадило священика Анатолія Оверчука з Секуня.

Про це на власній сторінці у Facebook повідомляє Олег Точинський.

«Отці-брати! Сьогодні у нас на парафії Трьох Святителів у Луцьку сталось ось що. Десь посеред Літургії прийшов чоловік, очевидно - не надто здоровий психічно. Він розповідав історію про те, що їхав з Білорусі у Кропивницький і по дорозі його обікрали. Якимось дивом він доїхав до Ратного у Волинській області, де, з його слів, на автовокзалі він знайшов 2 митри і кадило. Він запропонував продати нам ці речі. Я викупив це все, оскільки розумію, що вони, скоріш за все, були десь вкрадені. Речі не прості, тому, думаю, що хтось таки дуже розчарований через їхню втрату. 
Отже! Якщо хтось з Вас шукає ці митри і кадило або володіє інформацією щодо цих речей - пишіть мені у приват. Фото додається», – спочатку повідомляв священик.

Уже за кілька годин власника знайшли. Ним виявивися отець  Анатолій Оверчук.

«Після розповсюдження мною оголошення про митри і кадило, які сьогодні принесли у наш храм, виявилося, що вони КРАДЕНІ. Злочин трапився цієї ночі у Свято-Михайлівському храмі села Секунь Старовижівського  району Волинської області. Власником викраденого виявився протоієрей Анатолій Оверчук. Упізнав речі його син - отець Іван Оверчук - клірик Житомирської єпархії УПЦ», - йдеться в дописі.


«Не будьте байдужими до дрібниць, бо іноді цей світ буває не таким вже й великим, як здається на перший погляд», - закликає Олег Точинський.

 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром