Як у Лютці відзначали престольне свято

25 Липня 2018, 16:00
1942

У Лютці відзначили престольне свято.

Про це пишуть на сайті Володимир-Волинської єпархії.

Ювілей десятиріччя храму зібрав духовенство Старовижівського та Кримненського благочиння. Божественну Літургію очолив керуючий Володимир-Волинською єпархію митрополит Володимир.

Владику радісно у віршованих рядках зустрічала лютенські діти під керівництвом Ольги Ткачук. Запашний коравай дорогому гостю вручив депутат районної ради від села Вадим Галян.

Під час богослужіння владика Володимир нагородив настоятеля храму протоієрея Олександра Сандера високою церковною нагородою-митроюю.

Після святкової Літургії відбувся хресний хід із читанням Євангелія та окропленням вірян водою.

В своєму повчальному слові архіпастир щиро подякував всім жителям села,за те,що вони вірою,любов’ю,працьовитими руками побудували цей храм. Побажав здоров’я, радості, щастя, спасіння, щоб ми довгі роки з радістю та в доброму здоров’ї ходили до цього храму на молитву.

На завершення, настоятель храму протоієрей Олександр Сандер від імені прихожан подякував владиці Володимиру, що він розділив цю радість торжества. Нехай Господь дарує мудрість,силу,наснагу,мужність надалі успішно трудитись на ниві, завершуючи нелегке архіпастирське служіння.

Зустріч митроролита Володимира
Зустріч митроролита Володимира


 

 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024