«Копійочка» готує святкове відкриття магазину у Старій Вижівці

03 Липня 2018, 12:52
4 липня відбудеться відкриття першого магазину «Копійочка» у Старій Вижівці 7100
4 липня відбудеться відкриття першого магазину «Копійочка» у Старій Вижівці

У Старій Вижівці 4 липня мережа магазинів потрібних речей №1 «Копійочка» готує святкове відкриття першого магазину в місті.

Жителів та гостей міста запрошують на свято, де буде можливість виграти цінні призи та весело провести час.

1
Магазин «Копійочка» відкривають за адресою  Стара Вижівка, вулиця Незалежності, 48
Магазин «Копійочка» відкривають за адресою Стара Вижівка, вулиця Незалежності, 48

«Копійочка» з кожним днем росте та розвивається, щоб ставати ближче для покупців. 4 липня відбудеться відкриття першого магазину у Старій Вижівці, за адресою: вулиця Незалежності, 48. На відкриття «Копійочка» підготувала шоу програму для всіх охочих. На відвідувачів чекатиме музика та веселі аніматори, для розваг з дітьми. А відвідувачі, які здійснять покупку, зможуть прийняти участь в розіграші подарунків.

Подарунки зможуть отримати всі, хто завітає на відкриття. Адже покупці «Копійочки», які на протязі дня здійснять покупку в магазині на будь яку суму, зможуть прийняти участь в розіграші цінних призів від Копійочки. Щоб отримати свій подарунок, необхідно бути присутнім на розіграші.

Мета «Копійочки» – стати улюбленим місцем покупки для усієї сім’ї. Щоб кожен член родини міг легко знайти необхідні товари за привабливими цінами. «Копійочка» – одна з найбільших мереж магазинів на Західній Україні. Перший магазин було відкрито у 2010 році, а сьогодні налічується вже понад 140 магазинів у Волинській, Тернопільській, Рівненській, Львівській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Дніпропетровській Хмельницькій та Закарпатській областях.

До зустрічі в Копійочці!

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром