Старовижівчан вітають з Днем Конституції

28 Червня 2018, 08:00
1247

Шановні старовижівчани!

Прийміть щирі вітання з нагоди важливого державного свята – Дня Конституції України.

28 червня 1996 року у Верховній Раді України переміг політичний компроміс і мудрість. Ухвалений Основний закон остаточно закріпив статус України як суверенної, незалежної, демократичної та правової держави та визначив стратегічні вектори державної політики, в центрі якої людина, її честь та гідність, недоторканість та безпека, громадянські права і свободи.

За час існування незалежності України, саме Конституція лишалась основною платформою, що дозволила нам рухатись до розбудови Європейських принципів та цінностей. На її засадах ґрунтується сьогодення і вибудовується майбутнє.

Однак, із прийняттям Основного Закону процес конституційного становлення не завершився. Сьогодні ми живемо в надзвичайно складний час, в час великих змін, реформ. На жаль, вони болючі. Але, цей нелегкий період розвитку нам потрібно пройти, ми повинні розбудувати економіку України, привести її до того шляху, по якому рухається увесь прогресивний світ.

У цей святковий день бажаємо всім міцного здоров’я, щастя, миру, добра, благополуччя. Нехай здійснюються наші спільні задуми та мрії, у кожнім серці квітне любов до рідного краю, а високі громадянські почуття згуртовують нас для нових перемог на шляху піднесення духовності та поліпшення добробуту народу!

З повагою Голова районної державної адміністрації Анатолій Бринчук,

Голова районної ради Юрій Кудацький

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром