Молодь Старовижівщини привітали зі святом

24 Червня 2018, 09:23
День молоді 1976
День молоді

Керівники Старовижівського району привітали молодь зі святом, адже в Україні в останню неділю червня відзначають День молоді.

У тексті привітання за підписом голови РДА Анатолія Бринчука та голови районної ради Юрія Кудацького ідеться:

«Молодість – найкраща пора в житті кожної людини, спогади про яку кожен з трепетом зберігає у своєму серці. Це – час випробувань, творчого натхнення, становлення, професійного вибору, час, що безперечно вирізняється оптимізмом, енергією, завзяттям, новим баченням і неординарними рішеннями.

Сьогодні молодь – це покоління креативних людей, які активно підтримують інноваційні ідеї у демократичних перетвореннях, що відбуваються у нашій державі. Людей, які бажають і вміють вчитися і працювати, власними силами будувати своє життя, які є гідними продовжувачами національних традицій українського народу.

Переконані, що молоді старовижівчани зможуть реалізувати свій потенціал і досягти бажаної мети у житті. На шляху до цього бажаємо вам бути повноцінними учасниками державотворчих процесів, адже від принципової позиції та конкретних дій кожного залежить майбутнє України, її розвиток та економічний добробут, а відтак – ваше особисте життя.

Cаме вам, юнакам та дівчатам, жити і творити в Україні, з тим щоб вона зайняла гідне місце серед розвинених європейських держав світу. Для цього у більшості з вас є все: бажання працювати, міцні і ґрунтовні знання, здорова амбітність, прагнення йти вперед і перемагати, навіть у складних життєвих обставинах. Ви, молоді, часто показуєте приклад іншим в тому, як найсміливіші плани і мрії завдяки вашій добрій волі та ініціативності втілюються в життя і примножуються.

Тому з нагоди свята бажаємо вам творчої енергії, незалежних думок та сил, щоб втілити все те до чого ви прагнете, будьте соціально активними, вірними своїм переконанням і громадянській позиції. Зичимо вам добра і щастя, успіхів у досягненні поставлених цілей та життєвого оптимізму!»

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром