Як стартував військово-патріотичний табір «Старовижівська Січ»

22 Травня 2018, 18:35

На озері Пісочне розпочалось військово-патріотичне таборування «Старовижівська Січ».

Захід триватиме протягом трьох днів. Про це 22 травня повідомляє Сектор з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації.

Учасниками таборування є понад сто школярів. Команди представлені з смт. Стара Вижівка, с. Буцин, с. Мизове, с. Смолярі, с. Стара Гута, с. Сереховичі, с.Кримне та с. Любохини.

З вітальними словом до молоді звернулись Анатолій Бринчук ­‒ голова районної державної адміністрації, Юрій Кудацький ­‒ голова районної ради, Валентина Яриніч ­‒ начальник відділу освіти, молоді та спорту, Петро Муравчук‒ ­ директор центру соціальних служб для дітей сім’ї та молоді .

Побажали всім учасниками гарного відпочинку та вдалого проходження програм таборування.

Програма заходу  «Старовижівська Січ »буде насиченою. Молодь навчать основам військової справи, наданню першої медичної допомоги, як діяти в екстемальних ситуаціях.

Навчання проводитимуть представники військової частини А1141 Національної гвардії України міста Луцьк, громадське формування з охорони громадського порядку та державного кордону «Буг» та старовижівський сектор управління Державної служби надзвичайних ситуацій.