Старовижівська команда бореться за кубок лісівників з футболу

14 Травня 2018, 12:03
1382 Джерело: https://www.ukrinform.ua/

На Волині розпочалася боротьба за «Кубок лісівників Волині з футболу».

На Волині урочисто стартував спортивний турнір на «Кубок лісівників Волині з футболу». Про це інформує прес-служба Волинського ОУЛМГ.

Перший матч відбувся на стадіоні смт Мар’янівка Горохівського р-ну. Там зустрічалися футбольні клуби ДП «Горохівське ЛМГ» та ДП «СЛАП «Локачіагроліс». Кожна команда заявила на гру по 16 футболістів.

 З перших хвилин лідерство захопили горохівчани. Обидва тайми футболісти Горохівського лісомисливського господарства провели в нападі, забили 11 голів у ворота суперника (щоправда, два з положення поза грою, тож рефері їх не зарахував). «Це був матч нерівних команд», – зазначив після гри головний суддя Віталій Дмитрук.  

Того ж дня на стадіоні в Старій Вижівці відбулася гра між футболістами ДП «Старовижівське ЛГ» та ДП «Ковельське ЛГ».

«Цей поєдинок, як дві краплі води, був схожий на мар’янівський погром. Тільки й того, що старовижівчани у ворота ковельчан забили  на три м’ячі більше і в кінцевому підсумку виграли з рахунком 12:0», – резюмував голова обласної організації профспілки працівників лісового господарства Павло Матіюк.

Отож, інтригою цього футбольного дня стало не тільки суперництво у парах, а й змагання за якомога більшу кількість забитих голів командами-переможцями. Точнішими і вправнішими виявилися швидкі старовижівські нападники. Чи зустрінуться у майбутньому цих два клуби?

Щоб так сталося, команді ДП «Горохівське ЛМГ» 26 травня  в 1/16 на чужому полі потрібно буде переграти ДП «Володимир-Волинське ЛМГ», а футболістам ДП «Старовижівське ЛГ» здолати переможця завтрашньої пари (ДП «Турійське ЛГ» та ДП «СЛАП «Рожищеагроліс»).

Якщо так станеться, то цих два клуби-бомбардири вже зустрінуться в ¼ фіналу 9 червня і тільки хтось один із них зможе прорватися у півфінал. Отож, уже перший день започаткував футбольну інтригу, за якою і будемо спостерігати.

Загалом за головний футбольний трофей бореться 22 лісівничі команди. Фінальний поєдинок відбудеться 28 червня.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024