«Ті, хто виховав відважних»: патрульний та його мама зі Старої Вижівки

13 Травня 2018, 10:47
Роман Ткачук із мамою 2472
Роман Ткачук із мамою

Волинське інтернет-видання запустило спецпроект, присвячений мамам.

«Перший» разом із Патрульною поліцією Волині презентують спільний проект, приурочений до Дня матері. Він реалізовується на підтримку руху «Тонка синя лінія».

Є в цьому проекті і Поліцейський Роман Ткачук та його мама Наталія, 49 років.

Роман Ткачук – один із тих, хто потрапив до патрульної поліції від самого початку її створення – з грудня 2015 року

Навчався він у Харкові на машинобудівельному факультеті. Каже, що мав можливість залишитися в цьому місті, але все ж вирішив повернутися додому. У поліцію пішов, бо, з його слів, хотів випробувати свої сили та реалізуватися.

За три роки на службі доводилося бачити усяке.

«У мене була ситуація, коли я протягом одного дня мало не збив двох людей, при чому з їхньої ж вини. От це відчуття не дуже приємне, коли розумієш, що через людську неуважність можна набратися купи проблем», - пригадує поліцейський.

По «гарячих» слідах Роману вдалося затримали одного злочинця, а правопорушників на його рахунку – десятки, якщо не сотні.

Мама Романа – пані Наталя проживає у Старій Вижівці, тому зв’язок із сином тримає здебільшого по телефону.

«У мене два сина, виховувала їх однаково, але вони різні – як «плюс» і «мінус». Роман – більш запальний, як загориться якимось бажанням, то йде до мети. Старший син – спокійніший… Спочатку я дуже переживала за Рому, бо ж чула і знаю, які випадки в житті бувають, але вже звикла і сплю спокійно», – розповідає вона.

Поки мама Романа по трохи звиклася із роботою сина, його наречена Олеся виступає категорично проти поліцейської кар’єри та переконана, що таки зуміє переконати майбутнього чоловіка змінити професію.

«У роботі багато ризиків і я не вважаю її вдячною», - зауважила Олеся.

2

1


 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром