У Старій Вижівці організували тренінги для педагогів

25 Березня 2024, 10:27
Тренінг 605
Тренінг

У Старовижівському ліцеї уже для третьої групи вчителів початкових класів, вихователів групи продовженого дня та асистентів вчителів Старовижівської та педагогів Сереховичівської громад провели тренінги.

Захід організували 23 березня за освітньою програмою підвищення кваліфікації «Діяльнісний підхід в початковій школі в реаліях сьогодення» за сприяння The LEGO Foundation. Про це написали на сторінці Старовижівської селищної ради у фейсбуці.

Усі учасники тренінгу працювали у творчих локаціях, генерували креативні ідеї, приймали нестандартні рішення, ділилися досвідом, демонструючи на практиці вміння вибудовувати конструктивну взаємодію з дітьми відповідно до їхніх інтересів і потреб.

«Ця зустріч наших педагогів залишила позитивні емоції та враження, а головне – можливість ефективніше реалізувати ідеї та досягти поставлених цілей у Новій українській школі. Висловлюємо подяку тренерці Вікторії Карпук за продуктивну співпрацю, адміністрації Старовижівського ліцею в особі Оксани Анталовської − за створені умови для роботи, а учасникам – за творчу активність і готовність професійно розвиватися», − зазначили в дописі.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024