У Старій Вижівці відбулися обласні змагання з волейболу серед учнів профтеху

21 Березня 2024, 10:16
М’яч 390
М’яч

На базі Старовижівського професійного ліцею відбулися обласні спортивні змагання з волейболу серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти.

Змагання проходили 14 березня 2024 року в двох спортивних залах. Участь взяло сім команд, яких розділили згідно із жеребкуванням на дві групи. Про це написали на сторінці Старовижівського професійного ліцею у фейсбуці.

У спортивному залі Старовижівського професійного ліцею за призові місця змагалися команди першої групи − ДНЗ «Ковельского ЦПТО», Колківського ЦПО, Луцького ВПУ та Старовижівського професійного ліцею.

У спортивному залі Старовижівського ліцею Старовижівської селищної ради змагалися команди другої групи − Луцького ВПУ будівництва та архітектури, Любешівського професійного ліцею та ДПТНЗ «Камінь-Каширського ВПУ».

Читайте такожСтаровижівські волейболісти змагалися в Ратному. 

У першій групі І місце зайняла команда ДНЗ «Ковельского ЦПТО», ІІ місце – «Колківського ЦПО». У напруженій боротьбі старовижівська команда поступилася волейболістам з Ковеля та Колок, вигравши у команди Луцького ВПУ, та посіла в групі ІІІ місце. Четверте місце зайняла команда Луцького ВПУ.

У другій групі І місце зайняли волейболісти Луцького ВПУ будівництва і архітектури, ІІ місце − Камінь-Каширського ВПУ, ІІІ місце − Любомильського професійного ліцею.

У стикових іграх І місце здобула команда Ковельського ЦПТО, ІІ місце − Луцького ВПУ будівництва та архітектури, ІІІ місце − Колківського ЦПО, ІV місце − Камінь-Каширського ВПУ, V місце − Старовижівського професійного ліцею, VI місце − Любомильського професійного ліцею, VII місце − Луцького ВПУ.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024