У Седлищі з благодійним концертом виступив хор «Надвечір’я»

12 Березня 2024, 14:10
Концерт у Седлищі 420
Концерт у Седлищі

У Седлищенській гімназії відбувся благодійний концерт народного аматорського хору «Надвечір'я» комунального закладу «Центр культури і дозвілля Старовижівської селищної ради» в підтримку Збройних Сил України «В тебе віримо ми, Україно!».

Захід провели 10 березня 2024 року. Про це написав Ігор Шабат у фейсбуці.

Учасники хору «Надвечір'я» подарували жителям села Седлище українські народні, авторські патріотичні пісні, духовні хорові твори, декламували патріотичні вірші. Присвятили окремі твори українському поету, мислителю, національному герою і символу України Тарасу Шевченку з нагоди 210-ї річниці від Дня народження.

Ушанували хвилиною мовчання українських воїнів, які героїчно захищали рідну землю і віддали найдорожче − життя за свободу та незалежність України у боротьбі з російським агресором.

На завершення концерту староста Седлищенського старостинського округу Микола Ваврищук та директор Седлищенської гімназії Василь Ткачук висловили слова вдячності учасникам народного хору «Надвечір'я» та глядачам за підтримку у проведенні благодійного заходу. Побажали миру та перемоги Україні.

Під час концерту зібрали 4 тисячі гривень благодійних коштів, за які придбали матеріали для плетіння та виготовлення захисних маскувальних сіток для потреб воїнів Збройних Сил України.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024