У Буцині говорили про молодіжну злочинність та правопорушення

06 Травня 2018, 07:55
Зустріч із школярами 2326
Зустріч із школярами

Для учнів школи села Буцинь розповіли про навчання та правопорушення серед молоді.

Захід відбувся 4 квітня. Про це інформує Старовижівський центр зайнятості.

Мета зустрічі – орієнтація на навчання в тому числі за робітничими професіями та профілактика злочинності та правопорушень серед учнівської молоді.

Провідна фахівчиня з питань зайнятості Людмила Понедільник ознайомила учнів із сучасними електронними сервісами служби зайнятості, зокрема проходженням тестування на платформі профорієнтації та розвитку кар’єри Державної служби зайнятості.

Крім того, продемонструвала відеоматеріали про професії та професії майбутнього та наголосила на помилках, яких найчастіше допускають випускники при професійному самовизначенні.

Оскільки у підлітковому віці в момент морального формування особистості відбувається накопичення досвіду, в тому числі негативного, який може ззовні не виявлятися або проявитися зі значним запізненням.  «Саме тому профілактика правопорушень серед неповнолітніх є пріоритетним напрямом в боротьбі зі злочинністю», – зазначив майор внутрішньої служби районного сектору з питань пробації Віталій Дяк. Головне в цій справі – попередження скоєння кримінальних правопорушень серед неповнолітніх та профілактика злочинності у молодіжному середовищі.

У результаті проведення заходу учні отримали багато цікавої та корисної інформації. Директор школи Валентин Зубчик наголосив, що така профорієнтаційна робота є передумовою успішного майбутнього випускників школи.

Зустріч із школярами
Зустріч із школярами


Зустріч із школярами
Зустріч із школярами

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39