У РДА обговорили, як проходить весняний призов

05 Травня 2018, 09:41
3287

У Старій Вижівці відбулося чергове засідання оперативного штабу.

Про це 3 травня повідомляє сектор із питань внутрішньої та інформаційної політики РДА.

На заході був присутній керівник штабу, голова районної державної адміністрації Анатолій Бринчук, сільські голови та керівники районних служб.

Очільник РДА акцентував увагу присутніх керівників, членів оперативного штабу та запрошених на виконання прийнятих оперативним штабом рішень. Зазначив, що недостатньо проводиться робота щодо виконання завдань відправки на строкову військову службу.

Ознайомив із завданнями, які були поставлені під час наради у голови обласної державної адміністрації. Одне із завдань – взяти на контроль кожну родину призовника стосовно надання їм соціальних допомог та житлових субсидій.

При наданні соціальних допомог сім’ям необхідно розглядати питання взаємовідносин із Старовижівським районним військовим комісаріатом щодо перебування військовозобов’язаних даних сімей на військовому обліку та проходження призовниками медичних комісій. За необхідності направляти громадян у Старовижівський РВК.

Також виступив комісар Старовижівського районного військового комісаріату Віталій Гайда. Він розповів про кількість призовників: 20-27 років – 370 людей. Оповістили вже 47 чоловіків, із них з’явилося 42 людей. Всього відправлено – 8 призовників.

Комісар акцентував увагу на питаннях організації оповіщення призовників сільськими радами. В цьому напрямку необхідно активніше працювати на місцях, проводити роз’яснювальну роботу із батьками призовників. Місцевим радам необхідно повідомляти РВК про призовників, які перебувають по місцю проживання.

За наслідками розгляду цього питання прийнято протокольне рішення оперативного штабу, яке буде доведене до відповідних виконавців.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39