Конкурс на посаду директора Ліцею села Любохини: хто очолить школу

15 Лютого 2024, 14:40
Ліцей у Любохинах 2353
Ліцей у Любохинах

У Дубечному відбулося засідання конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на зайняття посади директора Ліцею села Любохини.

Документи подала одна кандидатка – Руслана Яцук, яка успішно пройшла конкурс, котрий проводили у зв’язку з тим, що закінчився термін дії попереднього контракту з директоркою ліцею. Переможницю визначили 8 лютого 2024 року. Про це Район.Стара Вижівка стало відомо з протоколу засідання, оприлюдненому на сайті Дубечненської громади.

Як ідеться в документі, голова конкурсної комісії, начальниця гуманітарного відділу Дубечненської сільської ради Олена Бащук зазначила, що конкурс проводили в три етапи:

  • письмове тестування на знання законодавства України;
  • перевірка професійних компетентностей (письмове вирішення ситуаційного завдання);
  • проведення публічної та відкритої презентації перспективного плану розвитку закладу освіти.

Під час останнього етапу члени комісії оцінювали інноваційні підходи до управління закладом освіти, запровадження новацій у педагогічний процес, оригінальність запропонованих управлінських рішень та публічний захист концепції розвитку закладу.

За підсумками конкурсу секретарю Дубечненської сільської ради рекомендували призначити на посаду директорки Ліцею села Любохини Руслану Яцук та укласти з нею трудовий контракт.

Більше про те, як проходив конкурс, а також про плани очільниці Ліцею села Любохини дивіться у відео.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024