Старовижівська «первинка» уклала договори з Нацслужбою здоров’я

09 Лютого 2024, 09:50
Лікар / фото ілюстративне 463
Лікар / фото ілюстративне

Комунальне некомерційне підприємство «Старовижівський центр первинної медичної допомоги» Старовижівської селищної ради має два чинних договори з Національною службою здоров’я України про медичне обслуговування населення за програмою медичних гарантій.

Інформацію про це демонструє аналітична панель НСЗУ, передає Район.Стара Вижівка.

До кінця 2024 року Старовижіська «первинка» має договір на суму понад 15 мільйонів гривень щодо первинної медичної допомоги. На такий же термін та суму майже 114 тисяч гривень заклад уклав контракт на забезпечення кадрового потенціалу системи охорони здоров'я шляхом організації надання медичної допомоги із залученням лікарів-інтернів.

Зазначимо, медустанови укладають договори з Національною службою здоров'я України (НСЗУ) для отримання фінансування за надані медичні послуги пацієнтам. Це дозволяє отримувати відшкодування за надані послуги, забезпечуючи фінансову стабільність установи та забезпечуючи доступ до медичної допомоги для пацієнтів. Також такі договори регулюють умови та обсяги надання медичних послуг, що сприяє підвищенню якості медичної допомоги.

Нагадаємо, раніше ми писали, що договір з Нацслужбою здоров’я підписала Старовижівська лікарня. 

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024