Як старовижівський священик допомагає військовослужбовцям у зоні АТО

21 Квітня 2018, 13:39
Іван Зеленко 3322
Іван Зеленко

Священик Іван Зеленко зі Старої Вижівки побував у зоні АТО.

Своїми враженнями він поділився на сторінці у Facebook.

«З 16 по 20 квітня капелани Волині звершили чергову поїздку в зону війни. Метою зустрічі з захисниками було передати світлу пасхальну радість. Стан затяжної війни уже всім набрид, але наші оборонці мужньо несуть свій обов’язок захисту рідної Батьківщини. Вони як і ми всі, хочуть родинного затишку у колі своєї сім’ї і у свято і у будні працювати, досягати успіхів і просто радіти цьому життю! Але у них особливе покликання про яке багато українців і не здогадуються...» – пишуть учасники поїздки.




 

«У ході поїздки відвідали Волноваху де довершується будівництво величного храму «Усіх святих землі Волинської» мрія нашого владики Михаїла, який зумів задумане втілити в життя і вже 22 травня відбудеться відкриття цієї святині!», – зазначається в дописі.

«Христос воскрес! Старовижівчани, брати і сестри , всі небайдужі хто долучився до збору продуктів ,та коштів що до подорожі на схід, де йде війна, за визволення наших рубежів, від навали московського окупанта. Висловлюю слова вдячності священикам, о.Богдану Войцович, з Журавлинівською громадою , о. Назарію Шийка з Замшанською громадою, всім парафіянам церкви Святого Василія Великого, що у Старій Вижві. Магазин «Наш Край», а також добродіям: Вавриш Володимир, депутат Старовижівського осередку ВО Свобода , за сумісництвом вчитель фізвиховання, з дітьми школи села Мизове. Пану: Олександр Савчук , Івчик Павло, Кондрацький Ростислав, Валентин Матвіюк, добродій м. Ратно, всім хто творив молитву, за щасливу подорож до зони АТО. Всі разом ми зробили велику справу, і тільки разом ми є потужна сила . Нехай кожному з Вас, Всевишній віддасть сторицею. Кожен солдат щоб повернувся живим до свого дому, а в державі запанує довгоочікуваний мир. Воістину Христос воскрес!», – написав Іван Зеленко.




Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024