Винесли вирок чоловікові, який у Любохинах побив колишню співмешканку

14 Грудня 2023, 09:11
Суд 532
Суд

У Старовижівському районному суді розглянули справу про притягнення до кримінальної відповідальності чоловіка, який побив колишню співмешканку.

Про це ідеться у вироку суду від 29 листопада 2023 року, передає Район.Стара Вижівка.

Чоловік 17 серпня 2023 близько 20:30, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння у селі Любохини по вулиці Кардаші, під час словесного конфлікту із колишньою співмешканкою, підійшов до неї та, схопивши за обидві руки, почав їх здушувати. Після цього вдарив жінку ногою в живіт, в результаті чого вона впала на землю. Чоловік підійшов до неї та вдарив її кулаком у голову, потім завдав близько 15 ударів по спині.

Згідно з висновком судово-медичної експертизи тілесні ушкодження кваліфікували як легкі.

У судовому засіданні чоловік вину визнав повністю, розкаявся у скоєному. Пояснив, що того дня він пішов до тітки потерпілої, з якою раніше вони мешкали як чоловік та дружина, але без реєстрації шлюбу. По дорозі він зустрів потерпілу, яка перебувала в стані алкогольного сп’яніння. Він також був п’яний. З його слів, жінка нецензурно виражалася на його адресу, після чого він ударив її по голові та спині.

Суд ухвалив визнати чоловіка винуватим у скоєнні кримінального правопорушення й  призначив йому 140 годин громадських робіт. Оскільки порушнику вже призначали таке ж покарання відповідно до іншого вироку суду, то йому присудили остаточне покарання у виді 200 годин громадських робіт.

Читайте також: Знайшов коноплю в лісі: у Старій Вижівці покарали чоловіка за зберігання наркотиків. 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024