У клієнтському просторі 104.uа готуються до зими та консультують клієнтів

18 Жовтня 2023, 17:08
У клієнтському просторі 104.uа готуються до зими та консультують клієнтів Реклама
У клієнтському просторі 104.uа готуються до зими та консультують клієнтів

Напередодні опалювального сезону та річниці від початку роботи клієнтського простору 104.ua 17 жовтня організували День клієнта.

У Луцьку клієнтський простір 104.ua вже шість років радо приймає клієнтів і є найбільшим на Волині. За цей період роботи менеджери прийняли майже 330 тисяч клієнтів, які звертались за консультаціями щодо вирішення своїх газових питань. Зокрема, найбільша кількість відвідувачів, прийнятих менеджерами клієнтського простору за один день становить понад 1600 клієнтів. 

У День клієнта відвідувачі, які завітали до клієнтського простору на проспекті Молоді, 14а отримали приємні подарунки, які стануть в пригоді цієї зими. Кожен шостий споживач газу отримав сертифікат на технічне обслуговування внутрішніх газопроводів, а кожен 20-й клієнт мав можливість отримати у подарунок: сигналізатор газу, повербанк або ж ліхтар.

Крім того, всі клієнти отримали солодкі подарунки, а діти – кульки. Подаровані прилади актуальні в опалювальний сезон та допоможуть пережити можливий блекаут.

«Але всі ми сподіваємося, що ця зима та опалювальний сезон пройде легко та безпечно. Наші персональні менеджери клієнтських просторів 104.ua завжди готові допомогти лучанам вирішити будь-яке газове питання та радо нададуть консультацію щодо їхньої проблеми, адже за шість років роботи наші працівники мають неабиякий досвід», – зауважила начальниця регіонального управління клієнтського простору 104.ua Ольга Тимощук.

Кожного дня впродовж шести років 12 клієнтських просторів на Волині приймають сотні клієнтів. Найбільший час пік відвідувачів припадає в період подачі показань лічильників газу, а саме з 1-го по 5-те число кожного місяця.

Волиняни звертаються в клієнтські простори для вирішення своїх газових питань. Найпоширенішим є питання щодо подачі показань лічильників газу, уточнення інформації щодо нарахувань за доставку природного газу, звірку оплати по рахунках, перерахунки, повірки лічильників, укладення договорів на розподіл природного газу.

А також клієнти вирішують питання щодо реконструкції діючої системи газопостачання та подають заяви на приєднання до газових мереж, а ще купують необхідне газове обладнання (котли, водонагрівачі, модеми, детектори газу, редуктори, радіатори, тощо). 

До слова, продавати сетифіковане газове обладнання менеджери клієнтських просторів почали з 2021 року. За цей період продали вже понад 500 котлів та майже 100 водонагрівачів. Крім того, продали понад 2100 котлів забудовникам Волині, тож у понад 2 600 домоволодінь встановлені нові газові котли.

Якщо у клієнтів виникли якісь газові питання або необхідно придбати газове обладнання можна  звернутися до наближчого клієнтського простору 104.ua, де вас радо зустрінуть менеджери та нададуть вичерпну консультацію.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024