У Луцьку відзначили юних науковців зі Старої Вижівки

13 Жовтня 2023, 15:44
Нагородження 855
Нагородження

В обласній військовій адміністрації нагородили юних волинських науковців, які минулого навчального року вибороли перемоги на міжнародних та всеукраїнських конкурсах і турнірах.

Захід організували 10 жовтня за участю очільника Волині Юрія Погуляйка, його заступника Сергія Мовенка, заступника голови облради Григорія Недопада та начальниці обласного управління освіти і науки Наталії Матвіюк. Про це написали на сторінці Старовижівського ліцею у фейсбуці.

Серед відзначених обласним керівництвом – і двоє вихованців Старовижівського ліцею: Христина Левчук і Роман Коваль, котрі стали призерами всеукраїнського конкурсу-захисту у секціях «Фольклористика» (наукова керівниця −  Оксана Коваль) та «Етнологія» (науковий керівник − Юрій Коваль).

Христина і Роман доповнили вагомий здобуток слухачів Волинської обласної МАН, які загалом на найбільшому учнівському інтелектуальному конкурсі року здобули аж тридцять перемог.

На адресу юних науковців прозвучало чимало теплих слів вдячності за наполегливу працю і старання, їм вручили дипломи та цінні подарунки.

Читайте також: Поліські гімназисти долучилися до всеукраїнського спортивного заходу. 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024