Старовижівська громада: Центр надання соціальних послуг отримав ноутбуки та канцелярію

07 Вересня 2023, 10:12
Центр надання соціальних послуг отримав ноутбуки та канцелярію 806
Центр надання соціальних послуг отримав ноутбуки та канцелярію

Благодійний фонд «Стабілізейшен Суппорт Сервісез» безкоштовно надав комунальному закладу «Центр надання соціальних послуг Старовижівської селищної ради» оргтехніку, ноутбуки та канцелярію для облаштування двох робочих місць.

Це відбулося у рамках реалізації проєкту «Підтримка спроможності системи соціального захисту населення щодо реєстрації внутрішньо переміщених осіб». Про це написали на сторінці Старовижівської селищної ради у фейсбуці.  

Цей проєкт покликаний покращити роботу системи соціального захисту громади.

У березні 2023 року під час першої робочої зустрічі підписали меморандум про співпрацю між Старовижівською селищною радою та благодійною організацією «Благодійний фонд «Стабілізейшен Суппорт Сервісез».

Під час чергової зустрічі 6 вересня представники благодійного фонду та Старовижівської селищної ради обговорили широкий спектр питань і потреб, пов'язаних з соціальною сферою. Це дало змогу з'ясувати найважливіші потреби громади та знайти спільні рішення.

Задля вирішення соціальних потреб громади співпраця із фондом триватиме.

«Висловлюємо щиру вдячність благодійному фонду «Стабілізейшен Суппорт Сервісез» за допомогу та підтримку. Разом ми будемо продовжувати допомагати жителям громади, які потребують соціального захисту», − ідеться в повідомленні.  

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024