Стара Вижівка: освітлять понад десять вулиць

31 Березня 2018, 17:52
2133

У квітні цього року буде реалізовано чотири проекти з реконструкції вуличного освітлення в населених пунктах селищної ради.

Протяжність освітлених вулиць збільшиться більше ніж на п’ять кілометрів, які освітлюватимуться 61 додатковим світильником. Загальна кількість світильників вуличного освітлення на території Старої Вижівки, Брідок і Мельників нараховуватиме 559 штук, – повідомляє селищний голова Володимир Семенюк.

Вуличне освітлення буде облаштоване на вулицях: Зелена, Залізнична, Михайлівська, Ювілейна та завершено облаштування освітлення вулиць: Гагаріна, Карбишева, Квітнева, Поліська, Проектна, Пісочна, Гоголя в селищі Стара Вижівка та вулиць: Лугова, Мирна в селі Брідки.

З метою реалізації планів з вуличного освітлення апаратом селищної ради протягом трьох місяців цього року була проведена значна робота. Отримано технічні умови, виготовлено проектно-кошторисні документації, закуплено послуги по реконструкції вуличного освітлення через систему публічних закупівель «Prozorro», визначені переможці торгів та укладені договори з підрядниками.

Для освітлення в селищі вулиць Дачна та Мисливська надіслано необхідний пакет документів до Підрозділу «Служба електропостачання» регіональної філії «Львівська залізниця» для одержання технічних умов на підключення до трансформаторної підстанції.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024