Казкові герої та магія: у Новій Вижві провели літературну гру

29 Березня 2018, 14:43
Учасники гри 2413
Учасники гри

У Новій Вижві  провели літературну гру «Казковий вернісаж».

У сільській бібліотеці 22 березня побували третьокласники разом із вчителькою Валентиною Левчук. Про це пишуть на сайті бібліотеки. 

Щовесни в останній тиждень березня проходить Всеукраїнський тиждень дитячого читання.

Таміла Бурда та Ангеліна Чернова стали кращими знавцями у вікторині: «З якої казки прийшли казкові герої». Марія Ящук та Богдана Пашинська допомогли казковим героям вибратися із переплутаних казок. Софія Худис та Оля Климук пригадали чарівні предмети, які мали казкові герої та яким героям належали чарівні слова.

Маленькі читачі в бібліотеці
Маленькі читачі в бібліотеці

Ілля Романчук та Арсен Датчук допомогли загубленим пісенькам казкових героїв зайняти своє місце в казці.  Діти обирали правильні відповіді на запропоновані питання.  Учні залюбки занурилися в казкову гру, від якої отримали море задоволення.

«Казки впродовж віків були і залишаються чарівними провідниками доброти і милосердя. Крокуючи стежинками улюблених казок діти зрозуміли, що казки – наші вчителі, які спочатку виховують, а вже потім розважають. Казка – це дитинство людства і його мудрість. Читайте і слухайте казки! Нехай вони живуть поряд з вами», – пишуть на сайті.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024