Старовижівська громада: директори шкіл та дитсадків обговорили освітні новації

08 Серпня 2023, 14:35
Семінар 1404
Семінар

Новий навчальний рік усі ліцеї та гімназії Старовижівської селищної ради розпочнуть у цифровому освітньому середовищі на платформі Eddy.

Директори закладів загальної середньої освіти, керівники дитсадків, шкільні адміністратори, відповідальні за впровадження електронних класних журналів, 7 серпня 2023 року долучилися до навчального семінару «Цифровізація освітнього середовища». Про це написали на сайті Старовижівської громади.

На семінарі обговорювали практичні аспекти організації єдиного електронного інформаційного простору в закладі освіти на платформі Eddy. Регіональна менеджерка Олена Морозюк презентувала інструмент Eddy як комплексне рішення для сучасного закладу освіти, яке відкриває нові можливості для усіх учасників освітнього процесу.

Переваги цього освітнього простору такі: цифровий розклад, цифровий журнал, домашні завдання та тестування, модуль для проведення онлайн-уроків, офлайн-доступ до навчальних матеріалів та тестів, інструменти для керування діяльністю в класі, оцінювання учнів і відстеження прогресу навчання, інструменти співпраці між учнями, вчителями та батьками, можливість формувати та подавати 14 базових звітів онлайн.

В умовах воєнного стану це повнофункціональна LMS-система, що містить всі необхідні інструменти для управлінь освіти та шкіл може зробити навчальний процес безперервним та якісним навіть в найскладніших умовах, бо може функціонувати без під'єднання до мережі Інтернет.

Читайте також: У школах трьох громад Старовижівщини запровадили електронні журнали. 

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024