Голова РДА побував на зустрічі з Президентом

25 Березня 2018, 09:12
Анатолій Бринчук на зустрічі з Президентом 1363 Джерело: https://pershyj.com/
Анатолій Бринчук на зустрічі з Президентом

Очільник Старовижівської РДА побував на представницькій нараді під головуванням Президента України Петра Порошенка.

Подія відбулася в п’ятницю, 23 березня у Луцьку. Президент представив нового голову Волинської обласної державної адміністрації Олександра Савченка. Він замінить на посаді Володимира Гунчика, – пише Район.Луцьк.

Петро Порошенко у Луцьку дав настанови новоспеченому очільнику Волині і разом з тим наголосив, що Волинь не дадуть зробити «вотчиною».

Президент подякував Гунчику за те, що той у непрості часи робив корисну роботу на своїй посаді і зазначив, що Володимир Гунчик отримав пропозицію «перейти на іншу хорошу роботу».

Петро Порошенко та Володимир Гунчик
Петро Порошенко та Володимир Гунчик

«Волинь дуже близька для мого серця і хочу окремо наголосити, що новий губернатор Олександр Савченко – це професійна, рішуча, патріотична, дуже грамотна людина. Він має завдання підтримати ті всі тенденції, які були започатковані Володимиром Гунчиком, а це – захистити волинський бізнес, забезпечити порядок.

Він очолював дуже важливий департамент у Міністерстві внутрішніх справ, був заступником міністра, є генералом-лейтенантом і заслужено. Я впевнений в тому, що завдання, які я перед ним ставлю, є надзвичайно для нього важливими», – охарактеризував президент Савченка.

Петро Порошенко і Олександр Савченко
Петро Порошенко і Олександр Савченко

«В області має бути порядок зі всім: з бурштином – це є національна власність. Хто буде бавитися – отримає по руках. І ситуація по землі, по кадастру, збереження волинських лісів. Демонструвати рішучість спільно з правоохоронними органами у боротьбі з корупцією. Об’єднати громаду і суспільство, не давати Волинь зробити вотчиною. Хто спробує – не вийде», – сказав у промові президент.

«Для мене було принципово, щоби гроші з державного бюджету йшли на розвиток території. Саме тому був започаткований державний фонд регіонального розвитку. Не для піару окремих політиків, які, коли гроші брати – то вони провладні, а як критикувати владу – то вони опозиційні. Вибачте, як кажуть в тому анекдоті, «Рабинович, або хрестик, або труси», – завершив емоційний виступ Петро Порошенко.

Глава держави попросив присутніх підтримувати новоспеченого губернатора Олександра Савченка і висловив впевненість, що той впорається з новою посадою та привітав із призначенням.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024