У Старій Вижівці відбувся семінар щодо ведення бізнесу в умовах воєнного стану

17 Липня 2023, 18:22
У Старій Вижівці відбувся семінар щодо ведення бізнесу в умовах воєнного стану 423
У Старій Вижівці відбувся семінар щодо ведення бізнесу в умовах воєнного стану

У Старовижівському відділі Ковельської філії Волинського обласного центру зайнятості відбувся семінар для роботодавців на тему «Особливості ведення бізнесу в умовах воєнного стану».

Про це розповіли на сторінці Старовижівського відділу Ковельської філії Волинського обласного центру зайнятості у фейсбук.

Начальниця відділу Тетяна Гаврилюк презентувала послуги та активні програми державної служби зайнятості: надання мікрогрантів для створення або розвитку власного бізнесу, грантів для ветеранів, компенсації витрат на оплату праці за працевлаштованих ВПО, компенсації за працевлаштування безробітних, навчання за ваучером.

Начальник Старовижівської ДПІ ГУ ДПС Ігор Костюк наголосив, що електронний кабінет – це взаємодія платників податків та ДПС з використанням сучасних інформаційно-комунікаційних технологій, сучасний етап діджиталізації в країні, який надає формат зручного спілкування. Крім того повідомив, що в Старовижівському ЦОП відведене робоче місце, де платник має можливість самостійно чи за допомогою працівника ЦОП подати звітність в електронній формі.

Головна державна інспекторка відділу Управління інспекційної діяльності у Волинській області Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Уляна Коваль акцентувала увагу присутніх на легальному оформленні трудових відносин, ліквідації прихованої зайнятості, продовженні інформаційно-роз’яснювальної роботи з метою недопущення суб’єктами господарювання порушень норм чинного трудового законодавства.

Під час зустрічі учасники також мали можливість отримати вичерпні відповіді на питання, що їх цікавили.

 

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024