Жителі Дубечненської громади зібрали допомогу для Князівської бригади

08 Травня 2023, 12:02
Авто для захисників 724
Авто для захисників

Дубечненська громада зібрала кошти на авто для воїна з Дубечного та його побратимів з 14 бригади.

Про це написала дружина військовослужбовця Світлана Хом’як у фейсбуці.

«Нарешті авто, на яке збирали гроші усією нашою громадою і не тільки, поїхало на передову до бійців 14 бригади на Харківщину, де проходить військову службу мій чоловік Петро Хом’як», − ідеться в повідомленні.

Читайте також: У Старовижівському ліцеї на ЗСУ наярмаркували понад 38 тисяч гривень. 

«Щиро дякую усім, хто долучився до збору коштів – протоієрею Віктору Панчуку та прихожанам Свято-Покровського храму, настоятелю Свято-Вознесенського храму села Яревище протоієрею Петру Бабюку і всім прихожанам, мешканцям села Лютка за кошти, які вони наколядували, учням 11 класу Дубечненського ліцею за кошти, що наторгували на ярмарку. А також щиро дякую уродженцю Старої Вижівки, нині – мешканцю Австралії Петру Семенюку, який також закривав нам збір і на тепловізор, і на авто», − зазначили в повідомленні.

Також Світлана Хом’як подякувала власнику авто, який, дізнавшись, що транспорт поїде до бійців, зробив суттєву знижку – 700 доларів. Тож авто і колеса обійшлося у 1800 доларів, а на заощаджену суму придбали домкрат та паливо на дорогу.

Працівники Дубечненського ліцею зібрали продукти, якими запакували авто (сало, тушкованки та інші смаколики). Жителі села Рокита також чимало принесли для того, щоб порадувати бійців на передовій.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024