Як у садочках району матусь вітали з 8 березня

07 Березня 2018, 10:20
Вітання для мам 4065
Вітання для мам

Працівники районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді відвідали дитячі садочки.

Вітання з Міжнародним жіночим ДНЗ проходили 6 березня. Про це інформують на сторінці РЦСССДМ у Facebook.

Соцпрацівникам випала чудова нагода побувати на гарному святі у старовижівському дитячому садку «Сонечко» (керівник – Лариса Іванівна Мазурчук). У дошкільному закладі до дійства готувалися по-особливому.

Барвистими та яскравими було не лише вбрання дітлахів та мам, а й їхні зворушливі виступи: малята розповідали вірші, співали пісеньки, танцювали, дівчатка разом із мамами відтворювали древній український обряд закосичення.

Директор РЦСССДМ Петро Муравчук подякував за чудове дійство, яке відбувалося у родинній, затишній атмосфері, а також подарував вихованцям закладу дитячі книжки для спільного сімейного читання, яке особливо важливе в наш час, коли сучасний світ все більше заповнюють гаджети і соціальні мережі.

Петро Петрович привітав мам із святом весни, побажавши їм завжди бути усміхненими і щасливими, в гармонії зустрічати кожний новий день.

Також соцпрацівники відвідали свято у дошкільному навчальному закладі в селі Нова Вижва (керівник – Олена Іванівна Бірук). Вихователі та діти підготували незабутнє дійство для своїх мам, бабусь і всіх присутніх на заході.

Від районного центру соціальних служб вручили вітальні листівки мамам, дитячі видання малятам, серед батьків розповсюджено соціальну рекламу, спрямовану на пропаганду здорового способу життя, популяризацію сімейних форм виховання.


Хлопчики виступали у вишиванках
Хлопчики виступали у вишиванках

Співи дівчаток
Співи дівчаток

Подаровані книжки
Подаровані книжки


Петро Муравук вітає зі святом
Петро Муравук вітає зі святом

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024