Стара Вижівка: директорам шкіл та садочків розповіли про послуги служби зайнятості

30 Березня 2023, 16:41
Робоча зустріч 487
Робоча зустріч

Відбулась робоча зустріч начальниці Старовижівського відділу Ковельської філії Волинського обласного центру зайнятості Тетяни Гаврилюк з директорами шкіл та дошкільних навчальних закладів Старовижівської селищної ради.

Метою заходу, який організували 29 березня 2023 року, було проінформувати про послуги державної служби зайнятості. Про це написали на сторінці Старовижівського відділу Ковельської філії Волинського обласного центру зайнятості у фейсбуці.

Також обговорили питання можливості отримання ваучера на навчання за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

За рахунок ваучера може здійснюватися перепідготовка за робітничою професією. Тобто людина, яка має професійно-технічну освіту, може пройти перепідготовку за іншою робітничою професією. Якщо людина спеціаліст у сфері вищої освіти – вона може пройти навчання для здобуття ступеня бакалавра та ступеня магістра на основі ступеня бакалавра чи магістра, які вона здобула за іншою спеціальністю.

Також людина з вищою освітою може підвищити свій освітній рівень, як за робітничими професіями, так і в сфері вищої освіти.

Читайте також: У Старій Вижівці роз’яснили, як отримати ваучер на навчання. 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024