Стара Вижівка: прихожани храму побували у Карпатах

28 Лютого 2018, 12:45
Відпочинок у Карпатах 2834
Відпочинок у Карпатах

Старовижівські парафіяни побували у Карпатах.

Парафіяни храму Благовіщення Пресвятої Богородиці УГКЦ 23-24 лютого з благословення та за участі отця Володимира Уляна їздили на відпочинок у Карпати.

Мандрівники відвідали гірськолижний комплекс «Плай», де досвідчені лижники та початківці цілий день підкорювали гірськолижні траси.

На підйомнику протяжністю 1200 метрів мали змогу розслабитися та насолодитися чарівними краєвидами гір. А ввечері мали приємну дружню вечерю під час якої ділилися новими враженнями.

На другий день поїздки відвідали Національний природний парк «Сколівські Бескиди», окрасою якого є річка Кам’янка та водоспад, що утворився в скальному проломі.

Цікавим і корисним стало відвідання джерела з гірською водою з назвою «Жива вода», до якого привів вказівник та місточок через річку.

А в Львові прихожани старовижівського храму  відвідали Вірменський собор та Гарнізонний храм святих апостолів Петра і Павла, львівську копальню кави та Майстерню шоколаду.

Під час мандрівки дорогою лунала вдячна молитва до Господа за добру подорож. Мандрівники отримали задоволення від поїздки та багато позитивних емоцій.


1


 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром