Захиснику з Синового потрібна допомога

23 Березня 2023, 11:40
Захиснику з Синового потрібна допомога 1576
Захиснику з Синового потрібна допомога

Захисник Назарій Созонік з села Синове Сереховичівської громади та його побратими потребують допомоги.

Про це написала староста села Руслана Гочачко у фейсбуці.

Хлопець мужньо бореться проти ворога у гарячих точках у складі підрозділу ЗСУ.

«Для успішного виконання бойових завдань та з метою збереження життя самого Назарія та його побратимів у боротьбі з ворогом необхідно придбати для їхнього підрозділу квадрокоптер DJI Mavic 3 Fly More Combo. Пристрій дасть змогу проводити розвідку належним чином та вчасно виявляти ворожі позиції та скупчення живої сили противника», − написала Руслана Гочачко.

Орієнтовна ціна такого квадрокоптера в комплекті − 120 тисяч гривень. Стартові кошти в сумі 19 тисяч гривень синівці вже мають із коштів, заколядованих молоддю села у Різдвяні свята.

«Справді, необхідна сума немала! Але вдумаймось, яку ціну платять наші герої за рідну землю! Хто може оцінити їхні подвиги? Чи можна купити людське життя? Однозначно, ні! Але зберегти життя наших захисників завдяки новим військовим технологіям − можна. Тож давайте ще раз гуртом і кожен окремо зробимо свій внесок у боротьбу з ворогом задля перемоги та миру. Кожна наша гривня буде працювати на перемогу! Звітність по коштах гарантую», − ідеться в повідомленні. 

Гроші можна приносити до старостату або у магазин села Синове.

Також відкрили картку на збір − 5168 7520 8445 8044 (Марія Кіпень).

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024