Був відкритою та щирою людиною: поділилися спогадами про загиблого теклівчанина

21 Березня 2023, 09:34
Петро Шилюк 1538
Петро Шилюк

У мережі поділилися спогадами про Петра Шилюка з села Текля Дубечненської громади, який загинув за волю України.

Про це написала Галина Лащук на своїй сторінці у фейсбуці.

«Наш теклівчанин Петро Шилюк − герой-захисник, якому ми зобов'язані життям та спокоєм. Яким він був?... Звичайним, таким, як всі. Улюбленим сином у своїх батьків, у школі − звичайним учнем, можливо, більш відповідальним і вимогливим до себе. Добрим сусідом, щирим другом, найкращим братом. Але коли рідна земля опинилась у вогні, коли ворог зазіхнув на цілісність і свободу, Петро пішов служити...» – написала Галина Лащук. 

Він був відкритою, щирою людиною, завжди готовою допомогти. Коли приходив у короткочасну відпустку, то мріяв з перемогою повернутися з війни.

Воїн загинув 27 січня 2023 року внаслідок мінно-вибухової травми, виконуючи бойове завдання в районі Павлівки Донецької області. Майже два місяці вважався зниклим безвісти.

«...Майже два місяці невідомості здавались вічністю. Вдивлялись у світлини, щоб впізнати, можливо в полоні, переглядали відео, надіялись. Але серце все відчувало. Воно тужило, воно стискалося від незрозумілого болю, воно не вірило у те, що сталося, і що це назавжди. Неймовірно боляче від того, що більше ніколи він не обійме синочків, не підтримає дружину… І, звичайно, дуже шкода усіх, кого він тут лишив, адже забрав із собою часточку від кожного зі свого оточення», – ідеться в дописі. 

Редакція Район.Стара Вижівка висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого захисника України.

Вічна пам’ять і шана Петру Шилюку, який загинув за незалежність України!

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024